Wij scoren een 5,0

(27)

Bekijk alle reviews

Dronefotografie

Een compleet nieuwe dimensie aan jouw bedrijfsfotografie.

Met dronefotografie zorgen we voor beelden vanuit een uniek perspectief

Dronefotografie zorgt voor een verrassend beeld van je pand of evenement. Een uniek beeld dat echt opvalt. Onze fotograaf heeft een vliegbewijs en kan deze beelden maken.

Vraag een offerte aan

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Bekijk ons portfolio

Jouw pand of evenement in beeld vanuit de lucht

Adembenemende beelden vanuit de lucht die een mooi beeld geven van jouw bedrijfspand of evenement. Beelden vanuit een uniek oogpunt, van grote hoogte bieden een uniek perspectief voor architectuur- en bedrijfsfotografie. Drones geven een compleet nieuwe dimensie aan bedrijfsfotografie. Het lastige is alleen dat je een drone én een vliegbewijs nodig hebt om deze beelden te maken.

Bij MooiBeeld kunnen wij deze beelden wel maken. Onze fotograaf heeft een vliegbewijs en weet dus precies hoe en waar hij mag vliegen. Dit geeft jou de mogelijkheid om dit soort beelden in te zetten op je website of social media. Zonder dat je zelf de drone in handen hoeft te nemen.

We begrijpen dat je niet alleen op zoek bent naar mooie dronefoto’s, maar ook naar foto’s die bij jou en jouw bedrijf passen. Die aansluiten bij jouw huisstijl. We stoppen namelijk niet bij het nemen van foto’s, maar zorgen voor het totaalplaatje. Tijdens het bewerken zorgen we ervoor dat de kleuren passen bij jouw merk. Ook verwijderen we oneffenheden. En als het nodig is kunnen we zelfs de lucht veranderen.

Drie redenen om jouw bedrijf in beeld te laten brengen door MooiBeeld

We verdiepen ons in je bedrijf

Ons team moet jouw pand of bouwwerk vastleggen zoals jij dat voor ogen hebt. Moeten bepaalde details extra aandacht krijgen? Dat kan! We denken met jou na over de sfeer die de foto’s uit moeten stralen. Samen komen we tot het beste resultaat.

Ervaren fotograaf

Onze fotograaf heeft een vliegbewijs en weet dus precies hoe en waar hij mag vliegen met een drone. En zo kunnen we dus jouw pand of evenement vastleggen vanuit een uniek oogpunt.

Veel mogelijkheden

MooiBeeld heeft veel verschillende specialisaties. Van concept- en reclamefotografie tot portretfotografie en dronefotografie. Uiteraard inclusief professionele beeldbewerking.

Zo gaan wij voor jou aan de slag

01.Brainstormen en het creëren van een moodboard

We starten met een moodboard. Hierop maken wij onze creatieve ideeën visueel en krijg jij meteen een beeld van de mogelijkheden. Dit moodboard wordt dan ook de basis van de foto’s.

02.Het maken van de juiste foto’s

Wanneer we tevreden zijn over de sfeer die we neer gaan zetten is het moment om foto’s te maken. Bij jou op locatie of een externe locatie, net wat jij wilt en past bij jouw bedrijf. De visagie wordt, indien nodig, geregeld en de juiste attributen worden bij elkaar gezocht. Het enige wat jij hoeft te doen, is voor 1 dag model staan.

03.De mooiste beelden worden geselecteerd en bewerkt

Na het maken van foto's volgt er nog een belangrijk onderdeel. We stoppen namelijk niet met het nemen van foto’s, maar zorgen voor het totaalplaatje. De beeldbewerker selecteert de beste beelden en zorgt voor de juiste bewerking. Bij de nabewerking bewerken we de beelden precies zo dat ze bij jouw huisstijl passen. Ook verwijderen we oneffenheden. En als het nodig is kunnen we zelfs de lucht veranderen. Alles voor het perfecte plaatje.

04.Je ontvangt rechtenvrije foto’s

Het resultaat is een goed gevulde beeldbank met unieke, rechtenvrije beelden die jouw organisatie weerspiegelen. Zo aangeleverd dat jij ze meteen kunt gebruiken.

Op zoek naar dronefotografie?

Wil jij ook opvallen met goede bedrijfsfotografie? Kwalitatief hoogwaardige foto’s van jouw bedrijf, producten, diensten en medewerkers zorgen voor professionele uitstraling. Daarnaast benadrukken ze wie je bent en wat je doet. Daarmee val je op tussen de concurrentie.

Het team van MooiBeeld denkt met je mee. Of het nu gaat om het produceren van een reclamecampagne, een productpresentatie of een bedrijfsreportage, wij zorgen voor foto’s die passen bij jouw bedrijf.

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat. Of mail ons op info@mooibeeld.nl. Heb je op korte termijn beelden nodig? Bel dan meteen 0342 200 202.

Waar wij
voor werken